Löytötex Tutustu Facebook-sivuihimme! Tutustu Facebook-sivuihimme!Tutustu
Facebook -sivuihimme
Tilaa uutiskirjeemme! Tilaa uutiskirjeemme!Tilaa uutiskirjeemme!

Töihin Löytötexiin

Avoimia työpaikkoja Löytötexissä

Avaamme 12. myymälän Sastamalaan keväällä 2019. 
Haemme myymäläämme henkilökuntaa 

 

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ

Haluatko itsenäisen ja monipuolisen toimenkuvan kasvavassa Suomalaisessa perheyrityksessä?

Löytötex Oy on vuonna 1979 perustettu, yksitoista myymälää käsittävä perheyritys. Päätoimialueitamme ovat Keski-Suomi ja Pirkanmaa. Ensimmäinen myymälä avattiin Jämsään. Löytötex-myymälät sijaitsevat Jämsän lisäksi, Jyväskylässä, Kangasalla, Orivedellä, Riihimäellä, Virroilla, Mäntässä, Keuruulla, Pälkäneellä ja Tampereella.

Myymäläpäällikkö vastaa myymälän toiminnasta ja tuloksesta sekä yrityksen liikeidean toteutumisesta. Myymäläpällikkö on esimiesasemassa ja hoitaa henkilöstöasioita. Hän laatii työvuorolistat, perehdyttää henkilökunnan työhönsä ja motivoi heitä sekä hoitaa muita henkilöstöasioita. Tehtäviin kuuluvat myös tavaran vastaanotto, myyntityö, myynnin seuranta ja myyntiraporttien laadinta. Myymäläpäällikkö on vastuussa myös myymälätilojen siisteydestä, tavaroiden saatavuudesta sekä hintamerkinnöistä. Lisäksi hän vastaa hyvityspyyntöihin ja hoitaa päivittäiseen rahaliikenteeseen liittyviä asioita. Myymäläpäällikkö työskentelee henkilöstöpäällikön alaisuudessa. 

Myymäläpäällikkö osallistuu itsekin asiakaspalveluun, mutta työtä tehdään myös toimistomaisessa takahuoneessa. Työaika on pääasiassa päivätyötä maanantaista perjantaihin, mutta joskus työskennellään myös lauantaisin ja sunnuntaisin. Asiakaspalveluun saattaa joutua osallistumaan tavallista enemmän esimerkiksi henkilökunnan vajauksen vuoksi, joten paperitöitä ei aina ehdi hoitaa varsinaisena työaikana vaan ne tehdään muina aikoina.

Odotamme sinulta:

  • kokemusta kaupan alalta tai kaupallista koulutusta sekä kokemusta esimiestehtävistä 
  • olet positiivinen ja ratkaisukeskeinen ja osaat työskennellä itsenäisesti
  • asiakaslähtöisyyttä, liiketoiminnallista ajattelutapaa sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia


Tarjoamme sinulle:

  • työpaikan vakavaraisessa suomalaisessa perheyrityksessä
  • itsenäisen työn ja mahdollisuuden vaikuttaa myymälän toimintaan
  • kannustamme ja autamme henkilöstöämme kehittämään osaamistaan
  • myymäläpäälliköiden tuen yli myymälärajojen


Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja keskimääräinen viikkotyöaika on 37,5 tuntia. Lähetä hakemuksesi 24.10.2018 mennessä katja.raussi@loytotex.fi tai täytä hakemuslomake.
Lisätietoja saat Henkilöstöpäällikkö Katja Raussilta katja.raussi@loytotex.fi tai +358 40 707 3010 arkisin 10-18 välisenä aikana.

 

MYYJIÄ, 9 PAIKKAA

Haluatko monipuolisen ja mielenkiintoisen työn kasvavassa Suomalaisessa perheyrityksessä?

Löytötex Oy on vuonna 1979 perustettu, yksitoista myymälää käsittävä perheyritys. Päätoimialueitamme ovat Keski-Suomi ja Pirkanmaa. Ensimmäinen myymälä avattiin Jämsään. Löytötex-myymälät sijaitsevat Jämsän lisäksi, Jyväskylässä, Kangasalla, Orivedellä, Riihimäellä, Virroilla, Mäntässä, Keuruulla, Pälkäneellä ja Tampereella.

Oletko postiivinen ja ratkaisukeskeinen työntekijä? Omaatko hyvät asiakaspalvelutaidot? Omaatko hyvän kokemuksen kaupan alalta? Kaupallinen koulutus katsotaan hakiessa eduksi, samoin kielitaito. 

Tarjoamme sinulle työpaikan vakavaraisessa Suomalaisessa perheyrityksessä. Työaika on 30h/viikossa tai tarvittaessa enemmän. Työnkesto on vakituinen tai yksi määräaikainen työsuhde. 

Lähetä hakemuksesi 24.10.2018 mennessä katja.raussi@loytotex.fi tai täytä hakemuslomake. Lisätietoja saat Henkilöstöpäällikkö Katja Raussilta katja.raussi@loytotex.fi tai +358 40 707 3010 arkisin 10-18 välisenä aikana.

 

HAETTAVA TYÖ (pakollinen)

VALITSE TOIMIPISTE (pakollinen)

Jämsä
Jyväskylä
Kangasala
Keuruu
Mänttä
Orivesi
Pälkäne
Riihimäki
Sastamala
Tampere / Lielahti
Tampere / Varasto
Tampere / Turtola
Virrat

YHTEYSTIEDOT (pakollinen)

ALOITUSAIKA

VIESTI

Tiedostojen maksimikoko 10 Mt.

© Löytötex