Löytötex Tutustu Facebook-sivuihimme! Tutustu Facebook-sivuihimme!Tutustu
Facebook -sivuihimme
Tilaa uutiskirjeemme! Tilaa uutiskirjeemme!Tilaa uutiskirjeemme!

Rekisteriseloste

Henkilötietolain 10§:n mukainen rekisteriseloste
20.4.2018

1. Rekisterinpitäjä

Löytötex Oy
Alasenkuja 1
36220 Kangasala

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Juha Hölli
Löytötex Oy
Alasenkuja 1
36220 Kangasala
juha.holli@loytotex.fi
Puh. 050 382 4781

3. Rekisterin nimi

Löytötex Oy asiakaskirjerekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään markkinointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Nimi ja yhteystiedot
Asiakassuhteen hoitamiseen liittyvä tieto

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Henkilötietoja voidaan siirtää EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle henkilötietolain säännösten mukaisesti.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriä ylläpidetään teknisenä tallenteena. Tietojärjestelmä on suojattu sekä varmistettu häiriötilanteiden
varalle. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu.

9. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja
henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista
vastaavalle henkilölle (yhteystiedot mainittu kohdassa 2).

Tietoa evästeistä

Me käytämme tällä verkkosivustolla erilaisia teknisiä sovelluksia, mm. evästeitä, joiden avulla keräämme ja tallennamme tietoja käyttämistäsi palveluista. Em. tietoja käytetään palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. 

Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettua markkinointiviestintää. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.

© Löytötex